Vacature projectmedewerker verkeersplanning
© MINT nv - 2012
Onder begeleiding van ervaren verkeersdeskundigen zet je mee je schouders onder diverse boeiende opdrachten binnen onze afdeling verkeersplanning. Hierbij sta je in voor de opmaak van verkeerskundig advies naar zowel private als publieke opdrachtgevers en dit in een brede waaier van verkeersplanologische studieopdrachten (MOBERs, parkeerstudies, startnota’s, verkeersonderzoek,...). Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen van nieuwe producten en de verdere ontwikkeling van de afdeling.

Een opleiding als verkeersdeskundige en/of feeling met overige planningsprocessen (ruimtelijk, infrastructureel, economisch,...) vormen een sterk pluspunt. Interesse in het brede werkveld van verkeerskunde is een absolute must.

Wij bieden al onze medewerkers een competitief loon aangevuld met een uitgebreide waaier aan extra-legale voordelen en flexibele arbeidsvoorwaarden. Binnen de aangename werksfeer in ons jong en dynamisch studiebureau krijg je de nodige doorgroeimogelijkheden en opleidingskansen tot verdere specialisatie.

Indien geïnteresseerd kan je je CV en begeleidende brief sturen naar conrad.depoortere@mintnv.be of contact opnemen met Conrad De Poortere, gedelegeerd bestuurder op onderstaande coördinaten.

Vanzelfsprekend garanderen wij een discrete behandeling van je kandidatuur.

MINT NV
Conrad De Poortere
Hendrik Consciencestraat 1b
2800 Mechelen


Projectmedewerker verkeersplanning (m/v)
nieuws
|
contact
nieuws
|
contact